31 Mei 2005

Contact

Wie zich er in verdiept en het begrijpt, weet dat al vanaf de eerste dagen dat de mens begon met experimentele radio- en later tv uitzendingen, er signalen van de aarde wegschieten. Linea recta de ruimte in. Alles wat hier bij ons wordt uitgezonden, radio, tv, satelliet, data, gsm, etc etc, verlaat ook de aarde. Radiosignalen verplaatsen zich met lichtsnelheid.

Al je mobiele gesprekken zijn inmiddels alweer lichtmaanden en -jaren verder. Ook gsm-signalen leggen namelijk in een jaar een compleet lichtjaar af. Als het ooit ontvangen wordt door andere beschavingen in het heelal, dan is het nog maar de vraag of ze er iets mee kunnen; laat staan dat we de tijd hebben om hun antwoord af te wachten. Wil je toch, koste wat kost, een echt en persoonlijk bericht richting onze eigen Melkweg sturen, dan kan dat hier. En het kost nog geld ook.

De bekendste teringvideo's

Iedereen krijgt ze op 't werk in de mail: 'leuke' filmpjes. Afgezien van sommige, die echt geinig zijn, bljf je steeds maar weer, keer op keer, dezelfde afgereden shitclips binnenkrijgen. Ik kan er zo een hele rits opnoemen die ik nu al echt meer dan honderd keer in de mail heb gehad.

Degenen die net, voor het eerst in hun leven, begonnen zijn aan een kantoorbaan heb ik het volgende advies: bekijk hier alle clips. Hoef je ze daarna nooit meer te versturen naar je collega's. Die kennen die zooi namelijk al!

Tijd en datum

Tijd, data, agenda's; ik krijg er soms een punthoofd van. Op tijd zijn, geen tijd hebben, de datum van vandaag zo gauw effe niet weten. Je kunt er niet omheen. Leuk wordt het pas als je met tijd kunt aanklooien. Hoeveel seconden nog tot 2006? Wat is de datum over 500 dagen? Hoeveel tijd zit er tussen twee data?

Kortom: er zijn veel leuke dingen met data en tijdstippen te doen. Net zo leuk als uitrekenen hoeveel seconden oud je bent. 't Lijkt altijd zo weinig... Voor hen die graag even willen freaken met het bovenstaande wijs ik met plezier naar Time and Date. Ik was er wel even zoet mee.
26 Mei 2005

Lekker weer, weer lekker

En dan, na een drukke dag in de kantoortuin, thuiskomen, friet met twee frikandellen eten en vervolgens voor pampus de bank op. Zelfs voor lekker posten ben ik nu effe een stukje te lui!
25 Mei 2005

Gizmo Off Topic, deel 68

Hofleverancier Gizmo begeleidt ons ook deze woensdag weer naar het weekend en dat wordt zelfs tropisch warm heb ik horen zeggen. Prima. Daar hoort natuurlijk een exotische schone bij en dat doet Gizmo met de meer dan royale kont van Candice Jai! Klik alles en let op je baas...

Klikken! Klikken!


't Is duidelijk dat Candice beschikt over een ghetto booty, rond en vol zoals . Dat is geen keuze maar en da's alleen maar . Daar zet je als stamhoofd om er rauw . Het zonnetje breekt al door!!
24 Mei 2005

Horror soundtrack

Wat is er nou leuker dan een enge soundscape maken door met je muis over gekleurde ballen heen te grazen? Niets toch?

Zo denk ik er ook over en daarom heb ik net even lekker zitten klooien met deze spacializer. Met een handige set-up naar je mengpaneel toe kun je de boel nog real time opnemen ook en later gebruiken in je eigen Aphex Twin rip off!

Thuisproducers spitsen de oren

Zij die graag thuis, achter de pc, muziek produceren weten dat het 'natuurgetrouwe geluid' van echte instrumenten niet bepaald in elkaar te draaien is met gangbare software. Maakt niet uit, want juist als iets lekker vet en smerig klinkt zit er veel meer ballen in je tracks. Maar wat nu als je tch, per se, een realistische sound wil hebben, alsof je met een heel orkest werkt? Wel, ik kom zelf net de oplossing tegen:

De site van Vienna Symphonic Library zit barstensvol demo's van de ontwikkelaars n gebruikers (!) die, uitsluitend met de computer, complete composities in elkaar hebben gezet. En het moet gezegd: het resultaat is ongelofelijk. Luister bijvoorbeeld maar eens naar deze hele rits van overbekende werken, die allen gemaakt zijn met behulp van Opus 1 en 2, het softwarepakket waar het hier allemaal om draait. Vergeet niet verder door de site heen te surfen, want je komt echt onwijs veel MP3'tjes tegen die ook nog eens te gek zijn om gewoon te downen. En onthoud dus: elke demo of MP3 op deze site komt helemaal uit de computer!

Een mooi voorbeeld is 'Dance Macabre' van Camille Saint-Sans (ook wel bekend van het Spookslot in de Efteling) en die MP3 kun je van deze link binnenslepen.
23 Mei 2005

Na ziekzijn komt genieten

En zo kon het dus gebeuren da'k al een paar dagen geen klote kon uitvoeren achter de pc, simpelweg omdat ik in bed onwijs ziek lag te wezen. Daarom nu maar een post om het dubbel goed te maken. Eerst even kijken naar de reet van Lauren Phoenix, dus klikt allen:

Klikken! Klikken!


En dan ook nog een keer in stijl en daarna lekker ordinair.

Sluiten we deze maandag met een hele mooie filmtip; natuurlijk voor de echte liefhebber:

Hoppakee! Klikken maar!

De messentrekker

Misschien al bekend, maar ik kom 'em net pas tegen: The Belt Buckle Knife. Oftewel een mes in de gesp van je riem. En dan te bedenken dat je je riem op Amerikaanse luchthavens uit moet doen voordat je door de metaaldetector loopt. Die riem gaat daarna door de rntgenkast. Maar dan zie je toch niet dat die gesp een mes is, lijkt me. Zit er straks zo'n mafketel naast je in het vliegtuig.

Klikken! Klikken!


Wat je ermee kunt doen laat zich raden, maar beter is het nog als iemand het je voordoet. Ik zou zeggen: check de videoclip en zie hoe vingervlug deze freak je een oog uit zou kunnen steken! Liefhebbers van RealMedia klikken trouwens hier.

Ik ben weer beter

Maandag en de eerste dag weer op de been. Ik voel me nog wel wat slapjes, maar met de penicilline (kuur afmaken!) die ik nu heb gekregen moeten de ontstoken bijholtes zo tegen woensdag weer helemaal vrij zijn. De zon schijnt, dus dat helpt al behoorlijk.
18 Mei 2005

Ik ben ziek

Voor het eerst in volgens mij een jaar een keer een live-log, want ik meld even da'k ziek ben. Vanmiddag als een vaatdoek de kantoortuin verlaten, krijtwit de auto ingekropen en eenmaal thuis als een vaatdoek met 38,6 koorts m'n bed opgezocht. Moet je nagaan: lig je in bed met twee extra dekens nog te klappertanden. Morgen meteen naar de huisarts, want op z'n telefonisch spreekuur vermoedde hij een voorhoofdsholte onsteking, maar hij moet het morgen toch even zien. Intussen heb ik met veel pijn en moeite, letterlijk deze keer, Gizmo's mooie werk online gezet en ga ik nu linea recta weer terug me bed in. Ik ga 't even niet trekken. Allemaal ellende...

Gizmo Off Topic, deel 67

Hofleverancier Gizmo, de woensdag en een fijn model. Het is intussen algemeen bekend. Gizmo heeft altijd wel voor ieder wat wils en soms krijgen we (althans: voor mij) volslagen onbekende meiden voor de kiezen. Da's altijd weer een mooie verrassing. Zoals nu, want u mag allen gaan genieten van ! Let op je baas...

Krystalleke mag er en houdt ervan zich . En vergeet natuurlijk niet. Dat is altijd weer en het verhoogt . Wat dachten we ? Op naar het weekeinde!
17 Mei 2005

The Beach Boys in de gehaktmolen

De doorgewinterde muziekliefhebbers onder ons weten dat het album 'Pet Sounds' van The Beach Boys een klassieker is. Paul McCartney van The Beatles bekende ooit z'n hele gezin naar het album te laten luisteren en er zelf nog geregeld een traantje bij weg te pinken.

Nu heb ik Pet Sounds zelf als complete box in bezit, inclusief alle acapella's, out-takes, demoversies en een stereomix van het album, die met de goedkeuring van Brian Wilson is gemaakt. Geweldig allemaal, maar er zijn ook DJ's die het album het liefst helemaal om zeep helpen. En dat is nu gedaan door Hippocamp. Download hun remixes en geniet...

Attention: the original site was recently taken down, but there's a mirror in BitTorrent available and it's Right Here!!
16 Mei 2005

Tweede Pinksterdag!

Vandaag is zo'n dag om loom voor de tv te gaan zitten en Pinkpop tot je te laten komen. En als meneer Smeets met een dalend bezoekersaantal zit, is het misschien een idee voor 'em om eens wat minder te mekkeren over concurrentie van andere festivals en gewoon ouderwets weer eens wat te gaan doen aan marketing. Campagnes, spots, aanplakbiljetten met de line-up etc etc. Je moet het publiek wel wakker houden, Smeets! Maar goed, of ie mijn weblog leest is nog maar de vraag, dus of ie er wat mee doet is een tweede.

Gaan we snel kijken naar weer zo'n lekker wallpapertje van het model waar ik goddomme nog steeds de naam van kwijt ben. Geniet!
15 Mei 2005

Eerste Pinksterdag!

Zoals het hoort wordt op Eerste Pinksterdag weinig nuttigs gedaan. Veel feesten, relaxen en vooral euro's uitgeven. Dan heb je 't wel gehad. Laat ik dan maar eens twee mooie pics plaatsen waarbij de vrouwelijke reet centraal staat.

Vandaag, Eerste Pinksterdag dus, heb we het bovenstaande wallpapertje beschikbaar (en ik zou zeker even klikken!); morgen een tweede verrassing. Wie de naam van het model weet, mag 't zeggen, want ik ben 't vergeten!
12 Mei 2005

Je eigen mail icoon

Ook zo'n cool mail icoontje maken? Doe het zelf voor MSN, Hotmail, Yahoo, Gmail, etc etc. Hoe moet dat dan?

Te gek!


Heel simpel: ga naar de Email icon generator!

Expressieloze trut in het kwadraat

Sommige grieten willen nooit op de foto omdat 'ze er altijd zo stom op staan'. Terwijl die dozen niet beseffen dat ze zo gewend zijn aan hun kop in spiegelbeeld, dat een foto altijd een ander beeld van henzelf geeft. Maar goed, leg dat maar eens uit...

Het kan ook andersom: een wijf dat niet bij de fotocamera is weg te slaan en dan ook nog eens steeds dezelfde domme grimas trekt. Een briljante collage, omgetoverd tot clip, onderstreept wat ik bedoel. Kijk hier. Let op: er zit een vrselijke (en te harde) kloteplaat onder, dus zet je geluid heel zacht of uit!

Download le clip!

Ouwe reclameclips uit franstalig Afrika. Althans, dat denk ik. De volgende spot heb ik in het grijze verleden wel eens gezien, maar helemaal zeker weten doe ik 't niet.

Je moet maar eens kijken. Ik vind 'em in ieder geval lachen en het nummer dat erbij gezongen wordt is helemaal te gek! Scroll in de link naar onder, dan staat daar het franse commando tot download.

Het is bar

Ik vind interactieve sites te gek. Inzoomen, kijken, klikken, checken. Altijd goed voor een tijdje zoet zijn achter de pc. Deze keer barcodes die tot kunst verwerkt zijn.

Te gek en klikken!!


De kunstenaar in kwestie is Scott Blake. Niet te lang over lullen: kijken!!
11 Mei 2005

Gizmo Off Topic, deel 67

Hofleverancier Gizmo weet de spanning er altijd in te houden. Een woensdag zonder zijn blote meiden is geen woensdag. Gizmo laat ons met z'n allen genieten van Monica Sweetheart. Da's altijd gezellig. Klik alles en let op je baas...


Voor de kenners is Miss Sweetheart een oude bekende, die graag naar haar kont laat kijken. Bovendien verdient ze er haar salaris mee. Zeker niet te versmaden en vooral lekker om naar te kijken. Daarom van een beetje veraf naar ietsje dichterbij en dan in close-up. Op naar het weekeinde!
09 Mei 2005

Vette Jongen Dun, de nieuwe video

De nieuwe clip van Fatboy Slim (ik zie Norman Cook nog bas spelen in The Housemartins) is online al te bekijken. Paris Hilton doet er in mee en dat stukje van de clip kun je eerst kijken als je op de foto klikt:

De video is ook helemaal te bekijken op de site van Fatboy Slim en wat ik ervan begrepen heb, is dat het nummer 'Look Both Ways' heet, maar de subtitel moet dus eigenlijk zijn 'Don Is A Racist'. Kijk op je gemak met het geluid open:

Geinige plaat. Maar waarom Paris Hilton nu in de clip moet zitten en niet een lekkere volle meid met een dikke reet, ontgaat me even...

De filmtip van Grandpa

Als de maandag weer ouderwets is begonnen, dus met koud rotweer en heimwee naar het weekend, dan zit er nog maar n ding op en dat is film kijken. Mag ik jullie de volgende aanrader meegeven:

Klikken! Klikken!


En ach, voor volwassenen mag zo'n dvd'tje ook wel eens een keer, nietwaar? ;-)
08 Mei 2005

Einde Breda Jazz Festival 2005

Drie dagen lang draaien op het Jazzfestival van je eigen stad. Wat wil een mens nog meer? 't Is wel altijd een vreemd gevoel als je na drie gezellig drukke dagen vol muziek en mensen ineens weer op een saaie zondag voor je PC'tje zit... Bovendien wordt er op zondag niet meer gedraaid, maar zijn er alleen nog wat bands ter afsluiting. Op naar volgend jaar dus.

KLIKKEN! Deelder en ik!


Gelukkig ben ik er dit jaar wel in geslaagd om met m'n Jazzheld en favo schrijver Jules Deelder op de foto te komen. Klik maar eens op de foto van Jules, dan krijg je de pic helemaal te zien als popup. Dat was voor mij toch wel de perfecte afsluiting van weer een te gek Jazz Festival!
05 Mei 2005

Breda Jazz Festival

Ik ben de komende drie dagen te vinden op Podium Zuid van het Jazz Festival in Breda. Lokatie: Grote Markt. Heb je niks te doen? Ik zou zeggen: kom naar De Parel van Het Zuiden! Tussen de bands door draai ik onder de DJ naam Didier Red. Programmaboekjes worden overal verspreid! Als dat geen schaamteloze zelfpromotie is... ;-)

Check ook m'n post van maandag 2 mei!
04 Mei 2005

Gizmo Off Topic, deel 66

De vrije hemelvaartsdagen komen als geroepen. Niet naar je werk en genieten van het grote niks doen, terwijl je als normaal mens eens een keer wat langer in je bed kan blijven genieten. Hofleverancier Gizmo is er helemaal klaar voor en laat dat weten ook. Want wat heeft Gizmo uit z'n archief gehaald? Juist. Een fijne ! Klik alles en let op je baas...

Zuid Amerika zit tjokvol met . Met name Brazili is . Lekkere grieten met een zijn daar . Vooral als je ze ziet is het al : een royale, strakke "" is niets anders dan het Braziliaanse ! En je tong moet daar van overheen. Laat de hemelvaartsvakantie maar komen!
02 Mei 2005

Een spelletje uit het reactieveld

Als een griet het zelf niet erg vindt, is het op z'n tijd best genieten om eens een lekkere pets op d'r blote reet te geven. Zie het als een liefdevol gebaar jegens haar smakelijke kont.

KLIKKEN! KLIKKEN!


En laat het nu toch zo zijn dat De Zeel, een vaste bezoeker van Baby Grandpa, ons voorzag van een te gek spel in de reacties van vandaag! We gaan meteen met z'n allen spelen. Geniet, ook op kantoor, van: Butt Bongo Babes!! Met dank aan De Zeel en zorg dat je geluid aan staat, want 't is funky!

Schaamteloze zelfpromotie

Voor het geval je op 5, 6 en 7 mei aanstaande geen reet te doen hebt: kom naar het Jazz Festival in Breda! Ondergetekende mag er weer als DJ draaien voor de derde achtereenvolgende keer! En let op die naam, want Didier Red (spreek uit DJ Red) is m'n alter ego naast Grandpa. Klik dus op de banner:

Klikken! Klikken!


Overigens is mijn held Jules Deelder er dit jaar ook drie dagen bij, en op zaterdag mag ie het zelfs (na mij, hehe ;-) ) afsluiten. Ik bid trouwens op me blote knotsknien dat het weer toch enigszins te pruimen blijft, want da's wel een voorwaarde. Voor meer inlichtingen klik je even naar het Breda Jazz Festival en check daar 'buitenconcerten' en dan 'Didier Red'. Binnen 'mijn' page moet je dan even onder de data klikken op Didier Red, want dan zie je de goeie foto. Bij de eerste pagina hebben ze namelijk een hondsdolle foto uit den ouden doosch gebruikt. Zie ik je daar!

Lekker weer, weer lekker

Na zo'n hete zondag weet je in n klap weer waar we al lang op hebben gewacht: de zomer. Laat het dan uitgerekend de maandag zijn waarop ik verneem dat het de rest van de week klote wordt. Denken wij nog even aan gisteren, dat houdt vandaag de moed erin!
01 Mei 2005

Source of....

Na roerige tijden terug op de schappen....

Nu NG beter...Kalender

didierre
« Januari 2019
Z M D W D V Z
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Laatste Reacties

Priest (De koningin weet …): Mooi linkje gevonden www.xvideos.com/video110803/…
Priest (Tsjonge jonge): He Opa, wanneer komt er weer eens een mooi nieuw pl…
dennis013 (Tsjonge jonge): Bloggen is een kunst. En daar heb je een mooi plaat…
M@gicToon (Tsjonge jonge): Hehe! Hier heb ik maanden op zitten wachten! Oet!
mick (Mooie meiden in b…): heb je nix beters???
Dr. D. (Laat de herfst ma…): Opa! Wat is het stil!? Gaat het wel goed met u?
Baby Grandpa zelf… (Laat de herfst ma…): Wie dat Gothic poppetje is weet ik nou net niet… …

Laatste Referrers

Stuff

Powered byPivot - 1.30: 'Rippersnapper' 
XML Feed (RSS 1.0) 
XML: Atom Feed 

Stats