25 Juli 2006
+ 8 - 23
Stop Motion Meesterwerk uit Breda!

Ik moet er nu voor een tweede keer aan geloven: een linkje naar YouTube. Meestal vind ik het posten van clips geen zak aan, maar deze keer moet je kijken. We hebben het over een stop-motion clip, gemaakt door Jelle van Dun; eigenlijk een beetje een promotieclip voor Csquare, een winkel voor videogames. En niet geheel onbelangrijk: het hele filmpje is gemaakt in De Parel van het Zuiden: Breda! Mag ik even chauvinistisch zijn?

Ik vraag me af hoelang Jelle en z'n vrienden aan het geheel hebben gewerkt. Het is en blijft tenslotte stop-motion video en dan ben je dus beeldje voor beeldje aan het fotograferen. Hou dit vooral in je achterhoofd bij de momenten dat de hoofdrolspeler bekende games ziet verschijnen bij z'n ontbijt, op electriciteitskastjes en muren. Het is een meesterlijke promoclip. Ik kan niet anders zeggen. Kijk en geniet zelf maar eens!

super stoerrrrr…

Ahum, parel van het zuiden… da’s oisterwijk :D

Ja, en een heel groot deel Breda: je ziet de parking bij de Koepel, het stadhuis, het Chassé theater met het gokpaleis eraanvast, de binnenstad van Breda; voor het gemak legde ik als rechtgesnaarde Bredanaar natuurlijk de nadruk op mijn stad! ;-)

geweldige “clip”


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

  ( Register your username / Log in )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.