02 Mei 2005
+ 10 - 16
Schaamteloze zelfpromotie

Voor het geval je op 5, 6 en 7 mei aanstaande geen reet te doen hebt: kom naar het Jazz Festival in Breda! Ondergetekende mag er weer als DJ draaien voor de derde achtereenvolgende keer! En let op die naam, want Didier Red (spreek uit DJ Red) is m'n alter ego naast Grandpa. Klik dus op de banner:

Overigens is mijn held er dit jaar ook drie dagen bij, en op zaterdag mag ie het zelfs (na mij, hehe ;-) ) afsluiten. Ik bid trouwens op me blote knotsknieën dat het weer toch enigszins te pruimen blijft, want da's wel een voorwaarde. Voor meer inlichtingen klik je even naar het Breda Jazz Festival en check daar 'buitenconcerten' en dan 'Didier Red'. Binnen 'mijn' page moet je dan even onder de data klikken op Didier Red, want dan zie je de goeie foto. Bij de eerste pagina hebben ze namelijk een hondsdolle foto uit den ouden doosch gebruikt. Zie ik je daar!

luv 2 cu there Gramps!
grtz Da jazzluvvin’ Joallll ;)

ennuh.. is jules jouw held? ik weet nog wel dat zijn dochter Arie als klein meisje mij wegduwde bij de goeie 78-toeren platen onder het viaduct van de mart @ de Hoogstraat te Rotjeknarrrrr LOL whADDAh daddy-lovin’dAUGHTER-bItch

ps wat een GARE dikke foto van je, JP! haahahaahaha

Ari (jawel, met alleen een i op ‘t end), Ari dus, is inmiddels de 19 jaar gepasseerd en ik weet nog dat ik haar in de armen van Jules op tv zag als baby. Dat was in 1986… Ik was toen 15 en ik weet ‘t nog! ;-)

En voor wat betreft die foto: je moet voor die zwart/wit foto even de aanwijzingen volgen in de post. Die eerste foto is natuurlijk om te janken. Veel te slecht en met groen shirt aan. Als je nu even onder de data in de page zelf op Didier Red klikt, zie je me als DJ met koptelefoon en die is, vind ik zelf dan, ietsje beter! ;-)

Die andere pic is natuurlijk die van een hondsdolle knuppel uit het jaar nul…

PS in “Gemengde Gevoelens” schreef ie zelf over zijn AriE (JA Deelder AJ Deelder etc LOL), feit blijft dat ie een keigoeie muzieksmaak heeft en een waardig geboortestadsgenoot van me is.
ik ben uiteraard al bijna 24 jaar gedeserteerd naar de wingewesten van rotjeknar, waar het leven nog goed is.
de laatste tijd ben ik er weer redelijk veel, maar ben altijd weer blij als ik terug de Moerdijk over mag/ben.

grtz Da Joal


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

  ( Register your username / Log in )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.