04 Mei 2005
+ 13 - 15
Gizmo Off Topic, deel 66

De vrije hemelvaartsdagen komen als geroepen. Niet naar je werk en genieten van het grote niks doen, terwijl je als normaal mens eens een keer wat langer in je bed kan blijven genieten. Hofleverancier Gizmo is er helemaal klaar voor en laat dat weten ook. Want wat heeft Gizmo uit z'n archief gehaald? Juist. Een fijne ! Klik alles en let op je baas...

Zuid Amerika zit tjokvol met . Met name Brazilië is . Lekkere grieten met een zijn daar . Vooral als je ze ziet is het al : een royale, strakke "" is niets anders dan het Braziliaanse ! En je tong moet daar van overheen. Laat de hemelvaartsvakantie maar komen!

Heel erg lekker l-)

Weer zo’n mooie meid, lekker zo voor het weekeind. Ja voor mij is het al weekeind. Ze moet nog wel ff haar armen ontharen (zie plaatje: het topland). Maargoed al met al heeft ze een perfecte achterkant en een lief smoeltje met een perfect gevormd lichaam.

Hey Grandpa, hoe zit het nu met die meid naast je op de banner? Kregen we daar nu nog meer van te zien?

Groeten Marck.

Geduld, waarde Marck. Geduld! ;-)

Wat is haar telefoonnummer :))

Braaaaaaaaaaazil…..lala lala lalalalaaaaaaa!

shit weer naar mijn eigen wijf thuis
wat een heerlijk ding zeg

Blij dat iedereen geniet van Gizmo’s werk! ;-)

hi , waanna contact me send email


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

  ( Register your username / Log in )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.