08 Mei 2005
+ 11 - 13
Einde Breda Jazz Festival 2005

Drie dagen lang draaien op het Jazzfestival van je eigen stad. Wat wil een mens nog meer? 't Is wel altijd een vreemd gevoel als je na drie gezellig drukke dagen vol muziek en mensen ineens weer op een saaie zondag voor je PC'tje zit... Bovendien wordt er op zondag niet meer gedraaid, maar zijn er alleen nog wat bands ter afsluiting. Op naar volgend jaar dus.

Gelukkig ben ik er dit jaar wel in geslaagd om met m'n Jazzheld en favo schrijver Jules Deelder op de foto te komen. Klik maar eens op de foto van Jules, dan krijg je de pic helemaal te zien als popup. Dat was voor mij toch wel de perfecte afsluiting van weer een te gek Jazz Festival!

Deelder is cool, maar hij kijkt hier nu niet heel erg geinteresseerd ;-) “Heb je weer zo’n teringlijer die met me op de foto moet, pleur op!”

haha vrolijk ventje zeg die jules

Nee, Marco, we hebben echt even staan praten: ik was namelijk zo slim om bij z’n eigen vervoer te gaan staan en te wachten tot ie aan kwam lopen. Toen had ik ‘em even voor mezelf, zullen we maar zeggen. En die foto; daar ging ie speciaal zo voor staan. Op z’n Deelderiaans dus.

Bovendien zou Deelder zeggen: Pleurt op. Met een T, in onvervalst Rotterdamsch.

Cooooool, die Deelder!
Ook z’n bril….van Deelder Anders?

zo kenne we zjuul weer, ouwe reetkevurt!
sgijt an de janteringbende, gewoon allemaal optievuh met je kapsonus-pleuriskoppuh.

ja, ik kom ook uit de buurt van S.P.A.R.T.A. hajjewattan?

grtz Da Joal

By de weg, rijdt’ie nog CX?

Hij werd gereden door een chauffeur! En geloof het of niet, maar Deelder verplaatste zich in een bestelbus. Dus de CX is volgens mij alleen nog gereserveerd voor speciale gelegenheden, als Jules niet dronken is van de grote hoeveelheden Gin Tonic…

haha, zoveel CXen rijden er niet rond, en met zijn total-loss quota is dat wel het verstandigst ja :-)

Dat dacht ik ook. Ik stond achter het podium (had zelf net gedraaid vóór de meester) en de fles Gordon’s Dry Gin stond keurig tussen z’n twee platenkoffers in en werd geregeld aangesproken, dus hij was al in kennelijke staat. ;-)

nog steeds het vertrouwde merk odeklonje lees ik wel ;)


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

  ( Register your username / Log in )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.