03 Juli 2005
+ 8 - 9
Weekendje weggeweest

En toen waren we weer terug! Onze time-out zit erop. Waar we geweest zijn? In Trier aan de Moezel. De oudste stad van Duitsland waar je de invloed van de Romeinen niet kunt missen. De Romeinse tijd, de Middeleeuwen, de Renaissance; je kunt er alles terugvinden.

Opa in de 'Porta Nigra'

Kijkt allen even mee naar de volgende kiekjes: Het en vanaf , dan nog een keer de , de kathedraal ofwel , het en natuurlijk de . Er is teveel te zien om allemaal op de foto te zetten, maar deze pics geven een goed idee van hoe het eruitziet daar. 't Was alleen weer erg snel voorbij...

blijft altijd een magische stad…!

toen de kids klein waren:
samen steentjes scheren op een “steenbank” in de plaatselijke rivier en dan opeens ontdekken dat je bijna een eeuwenoud gebruiksvoorwerpje de majem inkeilt LOL

toen ze wat groter waren:
op de markt met alle artiesten en feestgedruis lekker een Mac-Shake halen en rielekst op de romeinse fontein zitten. ik ga mijn zolder binnenkort toch weer ’s afschuimen naar plaotjes!
zo’n zelfde foto in de porta nigra heb ik nog ergens slingeren assut goed is :)

leuk! levert weer awwe-opa-herinneringen.
grtz Da Joal

Mooie stad, ik hoor er veel over, maar nooit geweest.
Ben wel van plan er een keer heen te gaan.

Welke meid meld zich aan voor mijn Yahoo Group?

Groeten Marck

Joal is een kenner! En voor mij was het de eerste keer. Jij bent er dus minimaal twee keer geweest! ;-)

euhhhm ik denk bij elkaar een keer of tien. trierverslaafd? denkut grin
vaak genoeg naar de Schnee-Eifel, richting Bitburg (Eiffel-Zoo, militair vliegveld wat nu weg is), Prüm, Bollendorf (Hexensteine!), Vianden, Stadtkyll, Irrel, Nasingen etc. geweest om te klimmen&klauteren en dan was Trier altijd een in ELK opzicht geslaagd dagje cultuur/winkelen/ niet te vergeten: FOURAGEREN bij de geweldig lekkere Burger King in het buitengebied richting eeuh ik dacht B52 Prüm? ff zoeken… HIER:

afijn vlak bij het ziekenhuis zie je wel :-)
meteen een WiFi hotspot in der Nähe, sie..

Prachtige foto’s Grandpa!

Ja, Prüm en dan richting Bitburg, anders rijd je om… ‘k Heb de hele riedel van een trucker nog een keer opgelepeld gekregen. We waren er voordat we het wisten! ;-)

En Trier is natuurlijk een zusterstad van Den Bosch. Ook niet onbelangrijk.


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

  ( Register your username / Log in )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.