09 Augustus 2005
+ 8 - 15
Terence Trent d'Handboeien en z'n videoclips

Terence Trent d'Arby werd ooit eens in Griekenland in de boeien geslagen omdat men hem aanzag voor een crimineel. De bovenstaande woordspeling herinner ik me nog uit een oude Hitkrant van eind jaren '80. Tegenwoordig heet meneer 'Sananda Maitreya'. Zal z'n echte naam wel zijn, maar dat neemt niet weg dat z'n muzikale loopbaan al jaren naar de vaantjes is. En toch heeft ie wel een paar te gekke hits gehad.

Wat is er in zo'n geval leuker dan nog eens lekker naar die ouwe clips van onze Terence te kijken? Niks toch? Ik zou zeggen: downloaden en kijken! Overigens is de frontpage van z'n website een drama, dus je bent gewaarschuwd.

Zucht… inderdaad… zijn frontpage is behoorlijk van de kutte! ;)

Tsja… Het vereist wat geduld. ;-)

Nee, Sananda is niet zijn echte naam, het is zijn nieuwe naam die hij zichzelf heeft gegeven vanuit zijn nieuwe geloofsovertuiging..

Okee dan… ;-)

hele vreemde kerel met een enorm bord voor zijn kop maar desondanks heeft hij echt een paar geweldige nummers gemaakt. Helaas is hij na zijn debuutalbum nooit meer zo succesvol geworden maar hij heeft vorig jaar nog wel een nieuw album uitgebracht genaamd ‘wildcard. Ik heb deze cd zelf ook in mijn bezit en vind het helemaal niet zo slecht. In tegendeel; Terence kan het nog steeds… afwisselend die gladde, zachte stem met af entoe dat rauwe geschreeuw, echt goed.

Zoals ik ook in het berichtje zelf zeg: hij heeft wel een paar te gekke hits gehad. ;-)


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

  ( Register your username / Log in )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.