30 November 2004

Laat wat achter

Zoveel mooie meiden, zoveel fijne konten, maar te weinig tijd. Je kunt hooguit keuzes maken. Daarom aan jullie de vraag: zal ik van het onderstaande modelletje binnenkort wat meer foto's posten? Klik:

Scheet!


Van achteren ziet ze er overigens als volgt uit. Genieten zou ik zeggen! Het reactieveldje staat open!

Filmpje uit 2014

Met alle ontwikkelingen van vandaag de dag zijn ontelbare dingen mogelijk geworden die ooit voor onmogelijk werden gehouden. Een voorspelling doen over wat er in de toekomst met internet gaat gebeuren lijkt dan ineens niet meer vergezocht.

Ik kom namelijk net langs een geweldig filmpje van een minuut of acht waarin men vanuit 2014 terugkijkt op de ontwikkeling van het internetconcept Epic. Wie weet wordt het straks allemaal waarheid. Interessant.

Massagestaaf

Als kind keek je nog wel eens in een catalogus van Wehkamp en zag je dames die een massagestaaf tegen hun wang aanhielden. Wist je toen veel wat een kunstpik/dildo was. Anno 2004 is niets meer onmogelijk en kan alles...

Want het is nu kennelijk mogelijk om een Tarzan online op zo'n manier te bedienen, dat een onbekende dame aan de andere kant van het net zit/ligt te genieten van wat jij allemaal met haar speeltje uitspookt. een geinige demo is al beschikbaar. Leuk voor in de kantoortuin!

Klein tussendoortje

Omdat kijken naar een meid met een dikke reet altijd genieten is.

Lekker!


Vooral als ze op een barkruk zit. Klik plaatje!
29 November 2004

Schitterend

Ik kan me nog ouwe spotjes van MTV herinneren die een beetje bibberig in elkaar zaten en volgens mij beeldje voor beeldje in elkaar waren gezet. Dat blijkt te kloppen, want ik ben er nu achter wie de clipjes maakte.

Vet...


Het kwam uit de stal van Lauenstein 3D en die gasten hebben nog veel meer briljante dingen gemaakt. Check bijvoorbeeld het filmpje 'Balance'. Even kijken op deze link en dan kiezen uit de onderste thumbnails. Naast de bekende MTV spots kom je ook Balance tegen. Opent in quictime en is echt te gek.

Thuisproducers opgelet

Zij die thuis wel eens wat eigen muziek met de pc maken weten hoe te gek het kan zijn als je over unieke voice-samples beschikt. Alleen: waar ga je ze vinden? Moeilijk. Soms surf je er plotsklaps tegenaan.

Want nu stuit ik zojuist op een Zuid Afrikaanse site die stemmen aanbiedt voor allerlei doeleinden. En van elke stem kun je de nodige clips beluisteren, compleet met bio en fotootje. Check de data onder voice bank news voor te gek foute clips!

De Popozuda van de maand

Ik denk dat het woord 'Popozuda' in Zuid Amerika net zoveel betekent als Playmate. Ik zag het al eens op Braziliaanse websites, maar nu ook op een Argentijnse. En de babes hebben ook allemaal hun eigen maand. November hoort kennelijk bij Antonella:

De scheet is 22 jaar en poseert nog een tikje onwennig. De site is wat traag; maar dat mag ook voor de voorgaande maanden geen probleem zijn!

Algehele malaise

Maandagochtend... Heb ik wel weekend gehad? Of is het na vrijdag meteen weer maandag geworden? Ik denk dat ik toe ben aan twee weken niks doen. Nog even pijn lijden dus.
26 November 2004

Genieten op vrijdag

Ik ga er verder geen woorden aan vuil maken: we gaan NU genieten van ! Letten we op de baas?

Ik kende nog niet. Maakt niet uit; we weten ! Onze Rita heeft in ieder geval een en daarbij hoort natuurlijk een . Laten we ons daar eens . Inderdaad: ze heeft een ! Laat het weekeinde maar komen!

Bobby Yang en z'n knarsplank

Zucht... Kijk, alléén Jimi Hendrix heeft het absolute recht op de meest wrede versie van 'The Star Spangled Banner', zoals ie deze uit z'n gitaar ramde op Woodstock. Maar er blijven knoesten die het tegen Jimi op willen nemen. En ze mislukken stuk voor stuk.

Fijn!


Want nu stuit ik net op onze Japans/Amerikaanse vriend Bobby Yang die ik al eerder onder handen nam, en ook hij probeert het nog eens een keer op z'n teringviool. Afgezien van dat ie er wat mij betreft geen reet van bakt, gaat ie ook nog eens een keer flink onderuit. Maar dat hoor je zelf wel als je hier kijkt!
24 November 2004

Modellen presenteren

Supermodellen hebben wat mij betreft één handicap: ze zijn zo verschrikkelijk mager. De site van Elite Models daarentegen is weer retevet gemaakt. Kijk, klik en geniet.

Surfen over de site van Elite is bijna shoppen. Je kunt alle modellen bekijken, begeleid door muziek die je zelf naar keuze kunt aanpassen, etc etc. Te gek.

Kunststukkie

Ik las een hele tijd terug dat de sneakers van Nike worden gemaakt in zogeheten 'sweatshops' in Azië. Erbamelijke omstandigheden, slecht loon etc etc... Nike heeft dus eigenlijk iets fouts.

Vet!


Toch gebiedt de eerlijkheid me te zeggen dat de flash site die Nike heeft gemaakt voor hun nieuwe schoen, de NeoShox, wel erg vet in elkaar is gedraaid. Helemaal gebaseerd op de Blaxploitation movies uit de jaren '70 is het echt een kunststukje.

Gizmo Off Topic, deel 50!

En bij deel 50 spreken we van een jubileum: Hofleverancier Gizmo komt vandaag met z'n vijftigste lekkere kont. De week kun je bijna niet beter doorzagen dan vandaag. Deze keer haalde Gizmo een klassiekertje uit het vet: pr0n actrice Sylvia Saint mag zijn 50ste post gaan sieren! Let op je baas...

Classic!


Onze overbekende Sylvia weet wat pr0n is. Een broodwinning om precies te zijn. Haar status heeft ze vooral aan haar kont te danken. En inderdaad, die reet is erg lekker! Dat valt simpelweg niet te ontkennen. Ze is intussen al wel een jaartje ouder, maar ze heeft nog steeds een stevige grip op haar loopbaan. Een lekker wijf dus! En zo ging Hofleverancier Gizmo ons voor op weg naar het weekend! Hoera!

Breakout, maar dan anders

Okee, weer een spelletje, geheel tegen m'n stijl in, zeg maar. Alleen is deze ook weer zo lekker ouderwets simpel dat je meteen de klos bent.

Uuuren speelplezier. Ik moet denken aan het spel Breakout van vroeger, alleen nu met een iets ander element eraan toegevoegd!

Appeltje

Ik heb wel eens een keer op een Apple zitten prutsen, maar ik ben toch altijd een PC gebruiker gebleven.

Dat Apple fans trouw zijn aan hun merk is bekend. En de reclamespots worden dus ook nog steeds gekoesterd!
23 November 2004

Schuine humor

Star Wars als comic/fotoroman, maar dan voor volwassenen. Het moest een keer gebeuren.

Leuk om even doorheen te klikken, maar het is vooral schuine humor...
22 November 2004

Gezellig film kijken

Video, dvd; we bekijken het in Huize Opa door elkaar. 't Is maar net welk formaat er in de videotheek voor handen is. Maar er is nog een film die ik geheid even moet bekijken vanuit 'professioneel oogpunt':

Smullen!


Met de intussen wereldberoemde Katja Kassin in de hoofdrol!

Klooien met tijd

Soms is het jammer dat je bij sommige sites geen eigen foto's kunt uploaden.

Geinig!


Want wat nu als je bepaalde bewegingen van jezelf in alle denkbare snelheden kunt bekijken? Dat zou te gek zijn. Vooralsnog zul je het hiermee moeten doen...

Technische snufjes

Spionagesatellieten kunnen vanuit de ruimte de kleinste details vastleggen. We hebben allemaal wel eens zo'n foto gezien. Maar het hoeft niet allemaal vanuit 'space' te gebeuren; op aarde kan zoiets ook.

Ik kom namelijk net een foto van Delft tegen op de site van TNO en daar kun je ook extreem ver op inzoomen. Wat een techniek! Leuk voor op het strand...
19 November 2004

Fast food en mooie meiden

Playboy heeft in de VS al diverse onverwachte fotosessies gepubliceerd. Ze hebben de meisjes van Wal-Mart, Home Depot, Starbucks en zelfs het inmiddels failliete Enron gepubliceerd en ik denk dat iedereen ze nu wel gezien heeft. Het was op z'n minst een verrassing te noemen. Maar nu stuit ik zojuist op de laatste rits meiden, deze keer werkneemsters van McDonald's... Klik en scroll naar beneden:

Genieten!


Je vraagt je wel eens af waar ze die grieten vandaan halen, want wat ik hier bij de Ikea of McDonald's aan onverzorgd, uitgezakt en met puisten bezaaid vrouwvolk zie rondlopen bezorgt mij in ieder geval geen neiging tot erectie. Laten we daarom nog maar eens kijken naar die fastfood meiden!
18 November 2004

Beach Boys vs The Who

Oftewel: the Who Boys. Een geweldig remixproject van voor mij onbekende producers. Met name breakbeat en junglefreaks kunnen hier hun lol op. Samples van The Who en The Beach Boys vliegen je om de oren!

De MP3'tjes zijn ook nog in 320 Kbps formaat, dus da's HQ materiaal. Check maar eens, het is echt super. Overigens is dit een van de projecten van Normal Records waar nog meer te vinden is.

Don Knotts is Dubya

Don Knotts, Amerikaans acteur, heeft al in heel wat films gespeeld. Ze hebben Don, om George W Bush flink in de zeik te zetten, voor een keer uit de mottenballen gehaald.

Het is een mooi stukje satire geworden en het bekijken waard. Scenes uit oude Don Knotts films worden aangesmeed tot een 'trailer' van een film over het leven van George 'Dubya' Bush. En inderdaad: Knotts is de beste schlemiel om George te spelen!

Een nieuwe kont

Op z'n tijd mag ik nog wel eens een nieuwe professional uit de pr0n industrie in het zonnetje zetten. Het blijven tenslotte mooie meiden die hard werken voor hun brood. Zo neem ik net kennis van de blonde Keri Sable. Voor mij nog onbekend, maar haar aars mag er zijn. Geniet mee!

Fijn!


Keri heeft niet echt een onwijze gevel, maar wel een fijne lijn. En da's altijd gezellig. Ze heeft in ieder geval een zalige ronde reet, die vooral tot z'n recht komt als ze een mooi standje aanneemt!
17 November 2004

Grey Album, the video!

DJ Danger Mouse remixte Jay-Z's Black Album met het White Album van The Beatles. Niet om er geld mee te verdienen, bovendien had Jay-Z al een acapella versie van z'n album uitgegeven, juist òm er remixes mee te maken. Muziekfreaks checken hier de audio!

DJ Danger Mouse in effect...


Máár: er is nu een videoclip verschenen van een van de nummers van het Danger Mouse album. Een te gekke kruisbestuiving van oude beelden met die van Jay-Z. Ringo Starr scratchend achter de draaitafels en John Lennon aan de breakdance. Wie had dat ooit gedacht? Kijk die clip!!

Gizmo Off Topic, deel 49

Allemachtig... Nog één week en dan beleeft Hofleverancier Gizmo z'n vijftigste Off Topic! Dat zijn heel wat mooie konten die voorbij zijn gekomen. En dat maakt een woensdag altijd extra leuk om de week door te zagen. Vandaag een onbekend en let op je baas!

Onze mop is lekker en gaat vandaag . De schat kijkt even over de rand en besluit dan dat het water lekker warm is! En inderdaad: in bad is . Daarna er weer uit, om lotion aan te brengen op dijen en natuurlijk ook op ! Op naar het weekend.
16 November 2004

Aan de slag met andermans werk

Ik heb er al erg vaak over de site van Downhill Battle gepost: een Amerikaans initiatief om de ellende van de RIAA in de VS de kop in te drukken en om de zegeningen van het internet positief toe te passen, zeker daar waar het gaat om filesharing en downloaden. Er is nu steun vanuit onverwachte hoek gekomen: de artiesten zelf!

Het muziekblad Wired heeft, samen met Creative Commons, namelijk een complete cd online gezet, met daarop exclusieve nummers van topartiesten als de Beastie Boys, David Byrne en Thievery Corporation. De muziek is 'RIAA free' en mag geript, gesampeld, gemixt, hergebruikt en geshared worden zonder copyright of sampling problemen. Zolang je de muziek maar niet gebruikt voor eigen commercieel gewin, is alles toegestaan. Je mag met de nummers weer eigen muziek maken en die vervolgens onder dezelfde condities ook weer terug uploaden en aanbieden. Geweldig! Creativiteit laat zich niet dicteren door een industrie. En de topartiesten laten zien hoe het ook kan op internet! En o ja: ik had van dit initiatief gehoord via Ome Punkey! ;)

Videoclips uit den ouden doosch

De Scopitone is een Franse uitvinding en was, in wezen, een jukebox voor filmpjes. Dat werden al heel snel muziekfilmpjes; de voorloper van de hedendaagse videoclips.

Lachuh!


Nu heb ik op tv nog wel eens een Nederlandse verzamelaar gezien van dit soort clips, maar de echte filmpjes niet. Gelukkig hebben we daarvoor deze te gekke site. Lekker veel van die clipjes online met o.a. Procul Harum en natuurlijk Nancy Sinatra als topper. 'Are you ready boots?'...
15 November 2004

Een reet van caramel

En wat, of beter: wiens reet mag dat dan wel zijn? Wel, dames en heren, wat dachten wij allen van Courtney Devine?

Smullen geblazen!


Een schat uit de pr0n industrie. Ik zal 'ns kijken of ik nog wat meer van haar kan vinden, maar deze aars kan er zeker mee door. De kop is eraf!

Vrouwen en sigaretten

En drank. Dat zou er nog bij moeten. Vrouwen, sigaretten en drank. Feest. Ik had een tijdje terug al een postje over rokende vrouwen; er zijn mensen die er op kicken. Maar de fetish gaat soms nog wat verder...

Rokennnn!


Wat te denken van vrouwen die de rook via hun neus (met tegenlicht natuurlijk) uitblazen? En ja hoor, filmpjes, foto's, het is er allemaal. De nieuwsgierigen onder ons kijken lekker hier!

Je weet dat je een ouwe lul bent

Als je nog weet dat de originele Band Aid single 20 jaar geleden in de Top 40 stond. Er gaat een remake komen met artiesten van nu. Ik hoor het de presentatrice van het Jeugdjournaal nog zeggen. "Twintig jaar geleden werd het nummer voor het eerst opgenomen bla bla bla...". Sodetering. TWINTIG jaar geleden. Terwijl 1984 voor mijn gevoel veel dichterbij ligt.

Op de site van de BBC heeft men een bescheiden blogje bijgehouden tijdens de opnamen van de 2004 versie. Maar het meest te gekke is toch wel dit retevette overzicht met de deelnemers van toen tegen die van nu. George Michael met een eighties hairdo enzo...

Leerzaam tijdverdrijf

Een maandag als deze kan bijna niet grijzer meer. Weekend achter de rug en voordat je het weet zit je weer te verzuren in de kantoortuin.

Tijd dus voor een geinig spelleke dat ook nog leerzaam is: plaats alle Amerikaanse staten op de juiste positie... Klikt allen hiero!
12 November 2004

Uit Grandpa's mailbox, vrijdag finale

En om de week goed af te sluiten gaan we voor de laatste keer terug naar de foto's van Angel Dark! Gij zult genieten!

Zoals gezegd wordt het tijd dat Angel de , want we gaan nu kijken naar . We zijn eerlijk: die is om ! Ook in een is dat goed te zien. Kort en goed is dat tijd voor een !!

Uit Grandpa's mailbox, vervolg

En omdat de reacties goed bevielen, komen we terug op de foto's die ik van bezoeker DonG uit Vlaanderen mocht ontvangen. Geniet van een tweede rits pics van !

Laat ons eerst eens kijken naar de van ons Angel. Die zijn zeker waard. En als je ze niet opdrukt, dan trek je ze omhoog! In de volgende post zullen we wat dieper ingaan op Angel's reet. Mooi vooruitzicht, toch?!
11 November 2004

Voor en na

Bij de kapper zie ik ze wel eens in de Story: van die trieste 'voor en na' foto's van een of andere uitgezakte doos die door een make-up goeroe wordt weggezet als superdiva. Vreselijk. Aan de 'voor' foto zie je al voldoende: eens een a-erotische grijze huistrut, altijd een... júist.

Maar nu blijkt dat dat ook voor de wat jongere garde geldt. Meneer Yossi Bitton heeft een make-up school en brengt in een gallery dromen tot leven. En dat blijkt schokkendere foto's op te leveren dan in ik dacht. De andere meisjes bekijk je door een klikje op de thumbnail en even te wachten. Ongelofelijk.
10 November 2004

Uit Grandpa's mailbox

Van vaste bezoeker DonG uit Vlaanderen kreeg ik onlangs een uiterst vette set foto's toegezonden van -klik- . Ze ziet er ongeveer zo uit:

De kenners herinneren haar nog uit een van m'n vorige pikstijvende posts (let op je baas!). Ik heb DonG al gemeld dat we zijn foto's van Angel Dark binnenkort online gaan zetten. Wat zeggen jullie ervan?

Voor één keer dan

Normaal link ik geen spelletjes, maar deze wilde ik niet laten schieten. Al was het alleen maar omdat ik als ouwe lul weer echt even het gevoel had dat ik met de Commodore 64 altijd had.

Ik weet niet eens of het een bestaand game is, maar het is meteen verslavend!

Het fijne kneepje

Iedereen kent intussen wel de gekmakende animaties van de foto's die oneindig inzoomen. Ik bedoel Deze en natuurlijk deze.

Maar hoe maak je zoiets nou? Ik weet het inmiddels en wil het wel eens proberen. Leer het hier stap voor stap!

Beeldje voor beeldje

Ik heb 't met de video8 camera van m'n ouwelui wel eens geprobeerd: frame na frame een beweging opnemen en dan afspelen als filmpje. Het mislukte altijd. De camera spoelde na elke druk op de pauzetoets iets te ver terug.

Het kan voor zover ik weet alleen met film en moderne videocams. Je maakt dus foto na foto, als het ware. Deze gasten maken er in ieder geval juweeltjes mee!

Gizmo Off Topic, deel 48

Tsjonge jonge wat een dagen... Zelfs nu is Hofleverancier Gizmo er weer in geslaagd om toch wat aangename verstrooiing aan te leveren. De week moet tenslotte ook nu gewoon doormidden. Deze keer doet ie 't met een ! De baas mag meekijken!

Er is namelijk altijd voor elk wat wils. En dan is dit moppie een tropische verrassing. Zoals het hoort royaal en dan ook nog ! Daar word ik als Opa toch altijd van. Op naar het weekend!
09 November 2004

Democraten met humor

Er zijn heel wat democraten in de VS die -tevergeefs- op Kerry hebben gestemd en weten dat er, over het algemeen, een sterke hoop in de rest van de wereld was dat ie zou winnen. Ze hebben besloten daar op ludieke wijze iets mee te doen.

Ze verexcuseren zich! Wat mij betreft had dat nu ook weer niet gehoeven, maar het levert wel een onwijze berg te gekke foto's op. Compleet met excuus. Kijk hier en check vervolgens de overvolle gallery.
08 November 2004

Kort doch hevig funkend genieten

Ik heb al eens eerder gelinkt naar Drummerworld, maar destijds zocht ik niet verder dan m'n neus lang is. Ik vergat toen namelijk de twee absolute toppers uit de band van James Brown: Clyde Stubblefield en John Starks!

Er is van hen in 2001 een dvd verschenen waarop ze alle mogelijke geheimen prijsgeven en de bekende gesampelde beats spelen, dus daar ga ik zeker achteraan met m'n regiovrije spelertje. Maar wat je zeker moet doen is hier kijken voor 'n preview: na een tweemans solo nog even een stukje Sex Machine en Give it Up or Turn it Loose. De funk spettert er vanaf. Retevet!

Tjsonge...

Het bestaat dus echt. Foto's van meiden met een gipsen poot op krukken die als fetish gelden.

Maar goed, in een wereld waar mensen ook met pies en kak in de weer zijn, zal dit werk kennelijk ook aanslaan. Ik wordt er persoonlijk niet warm of koud van.
07 November 2004

Gij zult niet doden!

En dan meteen maar even een bericht dat zonder de zegeningen van internet alleen maar vergeten zou worden. De Rotterdamse Kunstenaar Chris Ripke besluit als reactie op de moord van Theo van Gogh het gebod 'Gij zult niet doden' op de muur aan te brengen in een kunstwerk.

Tien geboden...


Op last van burgemeester Opstelten moet het werk weg. Werkelijk niet te begrijpen. Bekijk hier nog eens wat er gebeurt en lees daarna dit artikel van de Gezonde Roker. Een beklemmend gevoel van onmacht en woede maakt zich al vrij snel van je meester. Een hele enge, schokkende en in mijn ogen onheilspellende ontwikkeling.

*Aanvulling*: intussen heeft Opstelten zijn excuses over de gebeurtenis aangeboden en geeft voor de camera tekst en uitleg. Zoals Joal al in het reactieveld al zegt krijgen we hier het kunstwerk echter niet mee terug...

Zo te zien werkt alles weer!

Okee dan. Laat ik iedereen de afgelopen dagen van de 'hick-ups' besparen: na de inspanningen van Ome Bob en Ome Punkey lijkt het allemaal weer goed te gaan met m'n weblogje.

Geinig!


Kan ik meteen even de bovenstaande foto, die ik opgestuurd kreeg van collega weblogger Tian plaatsen. Een live CNN-verslag waarbij er beelden van aanwezig publiek op de achtergrond meedraaiden. En dan een briljante actie met een t-shirt!

PS: de liefhebbers van mooie konten heb ik natuurlijk niet vergeten! Geduld!
04 November 2004

Tussenrapportage

Na het probleempje met de tjokvolle schijfruimte van gisteren blijkt na alle inspanningen nog steeds niet alles goed te gaan. Reacties verschijnen niet in het daarvoor bestemde veldje, links kan ik niet invoegen en ook het posten van een bericht gaat achter de schermen van Pivot, waar ik mee werk, niet zoals het hoort. Ik zal dus even niks posten, want eerst moet alles weer vlekkeloos gaan. Hebt geduld allen, want ik ben als leek afhankelijk van de hulp van anderen!

03 November 2004

Mededeling van huishoudelijke aard!

Tsja, als je merkt dat door kleine technische problemen je site even een tikkie als 'knock-out' schijnt te werken moet je natuurlijk jezelf ook even op de hak nemen: Grandpa ging even knock-out!

Fijn zo...

Wat was (en is) er nu aan de hand? Het zit zo: m'n weblogje heeft in het account 100MB schijfruimte beschikbaar. Met name bedoeld voor alle artikelen, archief, webmail en de foto's. En die ruimte was laat in de middag plotsklaps op. Er kon geen reet meer bij. Door snel ingrijpen van Ome Punkey en m'n host liep het een en ander alweer redelijk, maar nog niet alles is helemaal 100% op het ogenblik. Als jullie gekke dingen merken, graag even in het reactieveld, maar ook dat heeft nog wat kuren op het ogenblik. Er wordt in ieder geval aan gewerkt, ik ben dus niet echt knock-out gegaan!

De inzending van Thrak!

*Update*: er zijn wat problemen met het reactieveld sinds deze 'knock-out' post. Er wordt aan gewerkt. De CD hoes van Pantera was een bijdrage van Thrak, die deze foto in het reactieveld plaatste, alleen kwam zijn bericht nooit op de site door alle problemen. Nu dus eindelijk wel!

Gizmo Off Topic, deel 47

Na alle ellende van gisteren werd het toch weer woensdag. Hofleverancier Gizmo liet zich niet uit het veld slaan en zaagt met ons de week gewoon weer door, met deze . Let op je baas...

De schat gaat meteen , want dat . Vervolgens kijken we meteen naar en dat is zeker . Dan mag ze ook nog even om het allemaal nog eens af te sluiten. Genieten!

02 November 2004

Godverdegloeiendegodverdomme

Theo van Gogh




"Van Gogh werd bedreigd vanwege zijn standpunten over de Islam..." Dus. Iemand nog een standpuntje over de Islam? Je kunt beter je mond houden, want dit is dus wat er met je gebeurt. Theo had gelijk. Ik bezoek z'n site wekelijks en ben het vaak roerend met hem eens. Bovendien volg ik 'em al jaren. Hij heeft z'n eigen moord al eens voorspeld. Hij werd ook beticht van 'aanzetten tot haat'. Ja ja. Het is deze moord op Theo die wat mij betreft aanzet tot haat. Maar dan wel precies de andere kant op.

*Aanvulling*: Tijs van den Brink van, jawel, de EO heeft overigens op 28 mei een te gek interview met Van Gogh gehad. De kans dat ie ooit nog eens wordt neergeschoten komt hier een paar keer aan bod. Luister hier nog eens. De RVU heeft ook nog mooi werk online staan. Zeer de moeite waard. De EO link in RealMedia wel te verstaan, maar hier kun je een RM vrij alternatief downen.
01 November 2004

Een DJ in haar blote reet

Nu mag ik zelf zo op z'n tijd als DJ graag achter de draaitafels (of beter gezegd: cdspelers) kruipen om een avondje lekker te mixen. Ik heb dat alleen nog nooit met ontbloot bovenlijf gedaan, want als ik dat doe jaag ik iedereen de stuipen op het lijf.

Gelukkig zijn er ook nog vrouwelijke DJ's die geen schaamte kennen en graag tonen wat ze in huis hebben. Ik bedoel, draaien in je blote tieten en dure lingerie is toch het summum? Hofleverancier Gizmo vind dat ook en wees me op deze fotoreeks. Leuk om te checken, maar let op: downloadbitch voor trage verbindingen!

*Update*: via Condens kwamen we er naar aanleiding van zijn reactie achter dat de aantrekkelijke DJ in kwestie optreedt onder de naam DJ Portia Surreal. Lekker!

Ashlee Simpson, de jankerd

Toch leuk om nog even door te borduren op de flater van Ashlee Simpson die vorige week in Saturday Night Live zo voor lul stond toen ze met haar eigen nummer begon mee te brabbelen. Een mooi clipje van '60 Minutes' is beschikbaar.

Waaaaahhh....!


We zien hoe de betreffende uitzendig wordt voorbereid en opgenomen. Later in de clip komt mevrouw Simpson snotterend en wel langs de camera gerend. Lache! Kijk hier. Voor RealMedia haters: ik moet er ook niks van hebben en gebruik RealAlternative. Een freeware speler die je helemaal uit de brand helpt zonder de gebruikelijke .rm terreur!

Prijs zelf je boek aan

Jon Stewart is de man die in de VS beroemd is van 'The Daily Show'. Hij heeft ook al wat boeken geschreven.

Op zich is dat nog niet zo interessant, maar wat ik wel erg aardig vind, is dat op Amazon men de schrijver zelf in een geinig filmpje z'n boek aan laat prijzen. Een mooie vorm van marketing moet ik zeggen en als je goed luistert is het echt grappig.

Dope, drugs en meer

De VS blijft voor liefhebbers van een jointje een ellendig land. Om nog maar niet over een pilletje te beginnen. In sommige staten zijn de straffen voor cannabisbezit veel hoger dan bijvoorbeeld voor verkrachting en soms zelfs hoger dan voor moord!

Begrijp me goed, want de VS zijn geweldig om met een huurauto van staat naar staat te cruisen, maar als het om dope gaat leven ze nog echt in het Stenen Tijdperk. En dan hebben ze toch nog de DEA met een te gekke photo library. Zeker kijken, want de pics van dope zijn groot; bijna wallpaper stylee!

Kalender

didierre
« Mei 2024
Z M D W D V Z
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Laatste Reacties

Priest (De koningin weet …): Mooi linkje gevonden www.xvideos.com/video110803/…
Priest (Tsjonge jonge): He Opa, wanneer komt er weer eens een mooi nieuw pl…
dennis013 (Tsjonge jonge): Bloggen is een kunst. En daar heb je een mooi plaat…
M@gicToon (Tsjonge jonge): Hehe! Hier heb ik maanden op zitten wachten! Oet!
mick (Mooie meiden in b…): heb je nix beters???
Dr. D. (Laat de herfst ma…): Opa! Wat is het stil!? Gaat het wel goed met u?
Baby Grandpa zelf… (Laat de herfst ma…): Wie dat Gothic poppetje is weet ik nou net niet… …

Laatste Referrers

Stuff

Powered byPivot - 1.30: 'Rippersnapper' 
XML Feed (RSS 1.0) 
XML: Atom Feed 

Stats