28 Februari 2006

Ik mag wel wat kleur krijgen op Jamaica

De Carnavalsdagen zitten er hier in Breda inmiddels op. Het was weer een gezellige boel en nu is het tijd voor vakantie. Of beter gezegd: tijd voor een huwelijksreis. Want ik mag dan vorig jaar september getrouwd zijn; de echte honeymoon hebben we nog steeds niet gemaakt. We hebben inmiddels onze trip geboekt en de komende twee weekjes gaan we naar Jamaica! Het heeft ons wel wat maanden sparen gekost, maar 'dan heb je ook wat', zeggen ze altijd. Ik denk dat de eerste foto die ik daar op 't strand zal maken, te vergelijken is met de plaat hieronder en klikt u maar:

KLIKKEN!!


Kijk, zo ziet een echte witkees als ik er dus uit en wie weet word ik dit jaar wel bruin... De komende twee weekjes dus wat minder activiteit op Grandpa, morgen nog een Off Topic en dan zijn we gevlogen. 'We', want uiteraard gaat mijn vrouw ook mee!
23 Februari 2006

De koopavond nuttig besteden

En dat kan maar op één manier: niet naar de stad gaan, niks kopen en zeker geen geld uitgeven dat je niet hebt. Wat uiteraard altijd kan, is een snelle trip naar je videoboer, om daar een prachtige dvd te gaan huren. Mag ik de volgende titel van harte aanbevelen:

KLIKKEN!!


't Is weer eens wat anders, lekker zonder goed verhaal (daar zijn al genoeg andere films voor), maar vooral met bijzonder stevig acteerwerk mag ik wel zeggen. Vooral de dames geven 'em van katoen. Veel plezier!

Tijd Spring Weg Films

Tsjonge... Kom ik net op een website die al sinds 2003 niet meer geupdate is, dus als ouwe lul ben ik weer lekker laat met deze link. Maar toch vind ik de inhoud geinig genoeg om 'em even onder de aandacht te brengen:

Het idee is simpel. Rondrijden met je webcam en laptop in de auto, elke seconde plaatje schieten en het uiteindelijke clipje online zetten. Ik ben gek op zulke filmpjes en ze komen uit de hele wereld, dus dat maakt 't alleen maar leuker. Iemand enig idee waarom die gasten niet meer updaten?
22 Februari 2006

Gizmo Off Topic, deel 104

Hofleverancier Gizmo was er weer op tijd bij deze week. De kont voor woensdag lag gisteren al te dampen in de mailbox. Gizmo pakt vandaag uit met een lekkere ! Let op je sukkel van een baas...

Moppie Robin houdt ervan om een weg te geven: veel beloven en niet al teveel . Mag ook wel eens, dan blijft er nog wat , zeggen we dan. Niettemin ziet ze er uit en heeft ze een ! Op naar het weekeinde.
20 Februari 2006

En voor de luie dvd kijkers...

Een enkele reis naar de videotheek, kan de volgende aanrader alvast tonen:

KLIKKEN!!


Voor de liefhebbers van grote tieten een onmisbare dvd in de collectie!

Voor de PhotoShoppers onder ons

En overigens ook voor de onervaren fotosoepers, want de tutorial van de schepper himself staat tegenwoordig online. 't Gaat hier om de bekende foto's waarop een persoon in een 'white knock-out' met zwarte outline, toch volgens de schaduw en lichtval lijkt te kloppen.

KLIKKEN!!


Simpel knip- en plakwerk? Neen! Klikt heen en invisibilia jezelf!

Grote Dell, Kleine Dell

Laat ik, om te beginnen, stellen dat Dell kutcomputers verkoopt. Ik kan 't weten: in een grijs verleden nog op kantoor gewerkt met die krengen en als er iets vervangen moest worden kon er alleen maar Dell hardware in. Iets anders, beters of goedkopers was er simpelweg niet. Maar goed, de Franse fotograaf Paul Dell is te lul: Dell computers wil Paul Dell voor de rechter slepen omdat, heel begrijpelijk, Paul Dell z'n eigen achternaam gebruikt in z'n domeinnamen.

KLIKKEN!!


Uiteraard maakt een Amerikaans bedrijf als Dell daar een gigantisch probleem van, want o jee, hun 'goede' naam word aangetast. En natuurlijk is wat Paul doet te omschrijven als 'oneerlijke concurrentie'. 't Is maar waar Dell Computers zichzelf mee voor joker wil zetten denk ik dan. In ieder geval zitten de vrienden van Paul Dell niet stil. Lees ook even dit artikel van The Register. En dan te bedenken Dell met dit geleuter alleen maar gratis publiciteit voor Paul Dell genereert.

En voor hen die nog weten dat de auto's van Nissan vroeger onder het merk Datsun rondreden is er nog een tenenkrommend geval. Datsun Auto's werd ooit Nissan Auto's. Meneer Uzi Nissan heet al z'n hele leven Nissan. En z'n bedrijf ook.
16 Februari 2006

To pod or to bop

Het podcasten neemt tegenwoordig allerlei aardige vormen aan. Podbop is ook weer zo'n nieuw idee. Ondanks dat het hier een site betreft die alleen op de VS is gericht kun je er wel hele geinige moppies muziek van binnenhalen. Kortgezegd heeft het geheel betrekking op het vinden van informatie over waar en wanneer een bepaalde band live gaat optreden.

KLIKKEN!!


Naast onbekend werk kom je ook de grote acts zoals Coldplay tegen en naast de gegevens over plaats en tijd van een optreden krijg je er ook steeds een rits MP3'tjes bij. En daar zitten soms best verrassende opnamen tussen. Check 't zelf. Voor de muziek, wel te verstaan.
15 Februari 2006

Gizmo Off Topic, deel 103

Hofleverancier Gizmo leverde gisteren zijn kopij al aan voor de woensdag. We zagen de week tenslotte altijd in gepaste stijl door, nietwaar? Dat bedoel ik. Gizmo graaide geblinddoekt in z'n archief en vond een ! Let op je baas...

KLIKKEN!!


Ons moppie draait er niet omheen, want ze laat meteen . Ze wil graag laten zien en dat is . En wat is nu lekkerder dan van dichtbij kijken naar een grote reet? Het is dus en op handen en knieën is een nóg mooier. Het weekeinde !
14 Februari 2006

En toen was het dvd tijd!

Precies. Pyama aan, rood wijntje en hup, op de bank. Lekker tv kijken. En dan natuurlijk geen Talpa of andere shit, nee, gewoon je eigen thuisbioscoopje met het betere volwasschen vermaeck:

KLIKKEN!!


Als dat de feestvreugde niet verhoogd, weet ik het niet meer. Gezellig.

Je eigen ongeluk gefilmd

't Is bizar, maar gisteren kwam ik de video tegen met tunnelongelukken en vandaag stuit ik op de video van een meid die, met een camera op haar helm, haar eigen ongeluk vastlegt. Verder geen ernstige verwondingen hoor. 't Is te zien via een forum, maar in het eerste veld vind je een hele rits links om de clip vanaf te plukken:

KLIKKEN!!


Overigens heeft de bovenstaande thumb niks met de clip te maken, maar ik weet niet hoe ik screenshots van m'n mediaplayer kan trekken. In ieder geval is het aardig om te zien wat zich voordoet, bovendien zullen echte motorrijders het stomme gedrag van de automobilist wel herkennen. De chauffeur hoor je nog zeggen 'you hit me'. Ja ja. En dan de behulpzame dames: 'it's a her'! Maar goed, clip bewijst onschuld. Kijk zelf!
13 Februari 2006

Echt, 't helpt

De Amerikanen hebben het graag over hun 'war on drugs'. Dat die hele 'war' geen enkel klinkend resultaat boekt, vergeten ze gemakshalve maar even. 't Verschaft een hoop werk, en da's ook wat waard... En ze zijn ook zo creatief met hun campagnes. Zo kwam ik net aan bij de volgende gallery:

KLIKKEN!!


Toegegeven, er zijn meer van dit soort overzichten, maar deze koppen had ik voor de verandering nog níet gezien. En ik kan er niks aan doen, maar ze blijven lachwekkend. En is 'meth' niet gewoon het equivalent van xtc? Waar maken ze zich dan druk over?

Niet bepaald de tunnel of love

Ik link extreem weinig naar video's omdat ik er vaak niks aan vind, of omdat het clipje in kwestie al honderden keren eerder is verschenen op andere weblogs. Maar omdat ik net een clipje zag dat gloednieuw voor me was neem ik 'em toch even mee:

KLIKKEN!!


Gezien het intro met testbeeld en Russische tekst neem ik aan dat het hier om tunnel ongelukken gaat uit de voormalige Sovjet Unie, maar da's niet eens zo belangrijk. De video is veel interessanter. Echt de meest bizarre botsingen komen hier in vlug tempo voorbij. Sommigen lijken nog volstrekt eenzijdig te zijn ook... In een tunnel! Hoe dwaas kan iemand nog rijden? Wel, je ziet snel genoeg hoe een ander je in het verkeer in gevaar kan brengen. Wat een wegpiraten...

via
09 Februari 2006

Als een streep naar de videotheek

Buiten is het koud en huilt de wind om de flat, dus hoog tijd om onderuit te gaan voor de buis. Uiteraard met een goeie productie uit de industrie der volwasschen filmsch! Klikt u maar even:

KLIKKEN!!


Zeg nou zelf: als je zo'n onwijs lekkere dikke reet ziet ben je toch niet meer te houden? Hier in Huize Opa houden we het denk ik niet droog vanavond! ;-)

Putjesscheppers

Tsja... Ik ben in m'n leven één keer putjesschepper geweest: toen ik in militaire dienst zat. Jawel: lichting 95-1 en tijdens bivak mochten we de welbekende schuttersputjes graven. Achteraf gezien lachen natuurlijk; destijds was het een doffe ellende. Maar goed; ik ben wel sergeant geworden. Ik dacht ik zeg 't effe.

KLIKKEN!!


Anno thans zullen putjes of putten me een zorg zijn, maar in Japan denken ze daar anders over. Sterker nog, de putdeksels daar worden als ware kunstwerken zelfs verspreid over het internet. Moet je hier eens kijken. Da's nog eens wat anders dan die bruinmetalen misbaksels die je hier ziet.
08 Februari 2006

Gizmo Off Topic, deel 102

Oei, oei, oei... Ik ben ietsje te laat met posten! Maar goed; omdat er altijd voor elk wat wils moet zijn, heeft Hofleverancier Gizmo zich vandaag gericht op de liefhebbers van de slanke meiskes. Moet kunnen, op z'n tijd. Gizmo haalde uit zijn riante archief deze schone! Let op je baas...


Hier op de redactie weten we alleen haar naam niet, dus we kunnen een gokje wagen. Hoe dan ook pakt ze fijne poses waar de fans van kunnen genieten en dat is altijd precies de bedoeling!
07 Februari 2006

Begin jaren '80

Aan het begin van de jaren '80 zat ik op de lagere school en waren er al wat jochies in de buurt die 'em hadden: de Commodore 64. Dat was wat... Daar kon je te gekke dingen mee, maar de spelletjes en vooral de muziek ervan zijn me nu, meer dan twintig jaar later, nog steeds bijgebleven. Spelletjes sloeg je op op cassettebandjes en als je 'turbo-tape' gebruikte, was een game in no-time geladen.

KLIKKEN!!


't Waren mooie tijden. Daarom denk ik wel eens dat de talloze sites die de ouwe Commodore 64 games online hebben staan, alleen nog interessant zijn voor ouwe knuppels als ik, maar dan nog: ze blijven te gek en vooral: verslavend. Kijk hier maar eens even, dan kun je zonder downloaden meteen spelen. Ook leuk voor op kantoor trouwens.
06 Februari 2006

Mooi vooruitzicht

De maandag... Nog even doorbijten en dan is het weer avond. Kunnen we lekker onderuit voor de buis. En dat uiteraard onder het genot van een goeie film voor de volwassen mensch:

KLIKKEN!!


Dergelijk mooi werk geeft de burger weer moed en brengt het weekeinde wat dichterbij!
02 Februari 2006

De greatest hits van de illusies

En we kennen ze allemaal: de optische illusies. Voor de meesten onder ons dagelijkse kost in de kantoormail en altijd weer even een momentje dat het je het niet en dan weer wel ziet...

KLIKKEN!!


Waar ze allemaal vandaan komen, op de pics van Salvador Dali na, weet ik niet eens, maar het mooiste is wel als je allemaal op een mooi overzichtelijk rijtje hebt staan. En gelukkig heb je daar deze site voor!
01 Februari 2006

Gizmo Off Topic, deel 101

En alweer een week na de honderste bijdrage van Hofleverancier Gizmo zijn we toe aan, jawel, de honderdeerste uit de reeks op woensdag. Vandaag pakt Gizmo uit met een bescheiden, doch hete set van ! Genieten en let op je baas. Alsof die zelf nooit kijkt...

Ik vermoed, zoals wel vaker, een bij Paola. Als ik ernaast zit hoor ik het wel. In ieder geval heeft ze een en een . Zelf spreek ik graag van een , alhoewel men ook kan spreken van een . Zeker als je daar nog eens goed naar kijkt! Weekeinde, komt u maar!

Kalender

didierre
« Mei 2024
Z M D W D V Z
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Laatste Reacties

Priest (De koningin weet …): Mooi linkje gevonden www.xvideos.com/video110803/…
Priest (Tsjonge jonge): He Opa, wanneer komt er weer eens een mooi nieuw pl…
dennis013 (Tsjonge jonge): Bloggen is een kunst. En daar heb je een mooi plaat…
M@gicToon (Tsjonge jonge): Hehe! Hier heb ik maanden op zitten wachten! Oet!
mick (Mooie meiden in b…): heb je nix beters???
Dr. D. (Laat de herfst ma…): Opa! Wat is het stil!? Gaat het wel goed met u?
Baby Grandpa zelf… (Laat de herfst ma…): Wie dat Gothic poppetje is weet ik nou net niet… …

Laatste Referrers

Stuff

Powered byPivot - 1.30: 'Rippersnapper' 
XML Feed (RSS 1.0) 
XML: Atom Feed 

Stats