29 Juli 2005

Stevige Shag? Stevige Shag??

What the f*ck? Zie ik goddomme net dat op mijn nieuwe pakje Halfzware van de Weduwe (oftewel Halfzware Van Nelle) de omschrijving 'halfzware' is verdwenen! Zijn ze nu helemaal van de pot gepleurd? Ik rook vanaf vandaag, je gelooft 't niet, stevige shag! Da's toch wel de absolute limit. Stevige shag... Zie je het al voor je, bij de sigarenboer? "Mag ik van u een pakje stevige shag?"...

Snel aan het bier. Dit ga ik vanavond niet meer trekken.

Bloggen en kleffe hitte

Wel, kinders, ik kan er niks aan doen: ik had gisteren en vandaag geen fut meer om lekker te posten. Als je een hele dag versleten hebt in de kantoortuin van de baas wil je aan het eind van de dag nog maar één ding: weekend vieren en koud bier drinken. En dat ga ik doen ook! Iedereen een goed weekeinde, neem er één op elkaars gezondheid en smijt het volgende juweeltje maar in de dvd-speler!

KLIKKEN!


Tot maandag dan maar weer!
27 Juli 2005

Gizmo Off Topic, deel 76

Het weer is de afgelopen dagen niet helemaal okee geweest, maar Hofleverancier Gizmo laat deze woensdag in ieder geval het zonnetje doorbreken. Dat kan alleen met fijn kontwerk. Deze week neemt Gizmo het model nog een keer in de rebound! Klik gezellig alles aan en let op je baas...

We beginnen met Tanya's gezellige ; kunnen we meteen door naar haar . Zo hoort het en da's . Dat smaakt en moet uiteraard op bekeken worden. Een mens wil nu eenmaal kijken, anders zie je . En we willen , dus sluiten we af , met de groetjes van ! Weekeinde, komt u maar...
26 Juli 2005

Galvanize, the Game

The Chemical Brothers. Ik had al wat op plaat toen ze nog The Dust Brothers heetten. Maar die bleken er al te zijn, dus vandaar de verandering naar hun huidige naam. Laatste hit, Galvanize, vond ik weer eens ouderwets goed.

KLIKKEN!!


Blijkt er ook nog een te gek spel op hun eigen homepage te staan, met daaronder de hele song. Retevet, ook om gewoon even op te zetten in de kantoortuin. Ik zou zeggen: speel en geniet!
25 Juli 2005

Behangetje op maandag

En wie vanochtend goed heeft opgelet bij de post 'Likkebaardend Lekker' heeft haar natuurlijk meteen herkend:

KLIKKEN!


Flower Tucci!

Doggy Lessons

Vorige week hadden we onze Britney nog in een interactieve pijples; vandaag een heuse mini-cursus voor hen die op z'n hondjes nog niet goed beheersen.

Waanzin dus, maar daarom niet minder leuk. Voor de doorgewinterden onder ons zit er ook een knop bij voor anaal. Als dat geen feestelijke workshop is!

Mja...

Weer een geweldige site om je collega's mee te jennen in de kantoortuin:

Voorwaarde is wel dat je geluid hoorbaar open staat. En dan maar kijken waar je het eerst gek van wordt; Quack of Chan!

Van de pot gepleurd

Het idee is goed: ontwerp je eigen model, man of vrouw, geheel naar je eigen voorkeur. Geef hem of haar vervolgens een complete outfit aan, en dan laat je ze zich lekker uitkleden voor je neus.

Klinkt spannend, maar het probleem is: de modellen beginnen aan een totaal van de pot gepleurde dans tijdens het 'strippen'. Het grietje dat ik bedacht had, heeft bovendien verschrikkelijke kromme poten en ballonkuiten. Misschien krijgen jullie er iets mooiers uit?

Likkebaardend lekker

Impulsaankoop of -huur is precies datgene waar de pr0nindustrie hoge verkoop of -huurcijfers mee scoort. Bij de films van volwassenen gaat het dan uiteraard om de aantrekkelijkheid van de hoes:

KLIKKEN! KLIKKEN!


En wees eerlijk: zo'n voorkant schrééuwt toch gewoon om onmiddelijke aankoop? ;-)

Rustig aan

Een maandagochtend beginnen met regen vraagt om een rustig begin van de dag. Voor je het weet ben je voor de middag al overwerkt...
22 Juli 2005

Aanrader voor in de dvd speler

Voor het geval je met je partner nog op zoek moet naar een onderhoudende film voor volwassenen kun je nu stoppen:

KLIKKEN! KLIKKEN!


Met zoveel kwaliteit op een dvdhoesje weet een beetje kenner namelijk al dat het een onderhoudende avond zal worden!
21 Juli 2005

De Aphex Eénling

De muziekvideo's van Aphex Twin zijn altijd weer goed voor een rilling over je rug. Denk nog maar eens aan de clip van 'Come to Daddy'... Nu kom ik net een nieuwe clip tegen en die is ook weer totáál van de pot gepleurd. Die vent is gek.

KLIKKEN!


Want wie heeft de video van 'Rubber Johnny' al gezien? Kijk 'em helemaal, want het wordt gekker en gekker. Ik vind 't ook een beetje vieze clip, maar tegelijkertijd blijf je toch vastgeplakt aan je scherm zitten, zoals altijd met z'n clips. Overigens staat 'Rubber Johnny' in 't engels ook voor condoom.
20 Juli 2005

Gizmo Off Topic, deel 75

En zo naderde de woensdag met rasse schreden. Het weekeinde lonkt en Hofleverancier Gizmo luistert het doorzagen van de week op met een mooie meid. Gizmo trakteert ons vandaag op de achterkant van Sarah Blake. Smullen dus. Klik alles aan en let op je baas...

KLIKKEN!


Onze Sarah heeft een gulle lach en beschikt over een zalige reet. Wij mogen lekker meegenieten terwijl ze overgaat tot een stevige close-up waar je het behoorlijk warm van krijgt. De stoute meid gaat er nog eens goed voor zitten en ongegeneerd laat ze de laatste foto van vandaag nemen. Ga ik meteen een schone onderbroek aandoen!
19 Juli 2005

Wallpapertje voor een saaie dinsdagavond

Omdat ik vanavond nergens tijd voor heb, verblijd ik jullie allen op een hele fijne, beeldvullende foto en klikt u maar:

KLIKKEN!


Dit is het beroemde pr0n model Gauge. Als dat geen prettig zijaanzicht is...!
18 Juli 2005

Head Lessons

Ik geef 't toe, hij is een tikkie aan de flauwe kant, maar daarom niet minder geinig. Oordeel zelf:

KLIKKEN!


Oftewel: online pijples met Britney. Heel onschuldig allemaal, dus stuur 'em vooral rond op je werk. Daar gaan we!

Maandagochtend

En het weekeinde rommelt nog in m'n achterhoofd. Wat een kouwe start weer zeg...
15 Juli 2005

Onderuit aan het einde van de week

En daarom maar weer eens een prima filmtip voor de volwassen mensch! Ik zou zeggen: klik eens voor de gein...

KLIKKEN! KLIKKEN!


Dat wordt de rest van het weekend bijkomen denk ik zo!

't Lijkt wel een droom

Zo af en toe moet je in de kantoortuin je blik even laten afdwalen. En dan hoef je niet per se naar buiten te staren.

Je kunt 't ook proberen met een flashdingetje. Bijvoorbeeld van een vrouw die in bikini tussen ballen door lazert. Vreemd maar mooi.
13 Juli 2005

Gizmo Off Topic, deel 74

Hofleverancier Gizmo is op een warme dag als deze nog steeds in staat om topmateriaal aan te leveren voor de woensdag. De zegening van de week, waarop we de aanloop naar het weekend nemen. Vriend Gizmo komt wederom met een en het is feest. Klik alles en let op je baas...

We gaan eens kijken naar een ouderwetsch in mooie . Daarvoor moet natuurlijk , want we willen alles zien. En dan kan ik het goed begrijpen dat ons model er nog even in propt. Da's pas !
12 Juli 2005

Voorschot

Tipje van de sluier, even omhoog:

Komt morgen allen tegen 12.00 uur 's middags terug!

Kladblokfilmpjes online

Wie heeft 't als kind niet gedaan: in een kladblok, blaadje na blaadje een klein tekeningetje zetten om dan uiteindelijk je eigen tekenfilmpje te creëren? Je liet de velletjes dan op een bepaalde snelheid langs je duim schieten. 't Was net echt.

En nu zit ik 't als ouwe lul weer te doen, maar anno thans wel online. Natuurlijk! Teken dus beeldje na beeldje, klik op het oogje en hoppa: daar gaat je cartoon! Daar ga je!

De 'verboden' strips online

Ik weet nog dat we, midden jaren '80, veel hoorden over sexstrips van Lucky Luke, Asterix en Obelix en vooral Suske en Wiske. Ik zal eerlijk zijn: ik heb er sinds die tijd nog nooit een gezien. Gelukkig zijn die tijden nu voorbij.

Want ik fiets net tegen een magistrale Belgische site op, waar al deze strips pagina voor pagina online staan! Wat een feest! De Glunderende Gluurder van Suske en Wiske was destijds waar iedereen het over had. Lees 'em nu met nog een heleboel andere. Ga vooral je gang!
11 Juli 2005

Eindelijk: de Live 8 video's online

Het zal bij mij vast en zeker mosterd na de maaltijd zijn, maar ik had ze nog niet gevonden: de video's van Live 8. Natuurlijk had ik in de nodige nieuwsgroepen al het een en ander zien staan, maar gewoon een site waar alles netjes op een rijtje staat om te downen was voor mij nieuw.

KLIKKEN! KLIKKEN!


Hoe mooi is het dan om de site van een Canadees te vinden, waar alles netjes in quicktime downloadbaar online staat? Da's feest. Ik wist niet eens dat Peter Gabriel geweest was. Of Dido. Van R.E.M. heb ik ook geen ene reet gezien. Pink Floyd, Paul McCartney en natuurlijk de Who; ik heb het allemaal gemist. Ik zag nog net een staartje Will Smith. Kortom: klik, scroll naar beneden en download. 't Zullen niet alle video's zijn, maar ik heb er al een paar gekeken die de moeite waard zijn. En de audio? Die kun je gewoon opnemen...

Gluren in andermans index vol video's en foto's

Ik heb al veel tips en trucs om op Google iets te geks te vinden gezien, maar erg ruig vond ik het tot nu toe niet echt. Vandaag stuitte ik echter op een hele leuke tip, of beter, reeks van tips.

Op Google Tutor staat namelijk een hele rits zoekopdrachten om in andermans open index (of dir, zo je wilt) rond te neuzen. En dan gaat het vooral om video's en foto's. Klik de links die je aantreft, en vervang simpelweg wat tussen de aanhalingstekens in de zoekopdracht verschijnt. Ik zal maar niet zeggen waar ik op gezocht heb, maar het was af en toe erg geinig. check 't zelf!

Vergaap jezelf aan wereldfoto's

Daar gaan we weer met een waanzinnige bult panoramafoto's. Nu met beelden van het Wereld Erfgoed. De mooiste trekpleisters op deze aardkloot, te gek in beeld gebracht.

De vraag is nog maar of je ooit al deze schitterende plaatsen kan bezoeken, maar mocht dat zeker niet gaan lukken, bekijk dan gerust de website. Je komt er helemaal van bij. Briljant.
09 Juli 2005

Opa's filmtip voor het weekeinde

Voor hen die dit weekeinde lekker op de bank voor de televisie doorbrengen heb ik nog een mooie aanrader, en u mag klikken:

KLIKKEN!


Natuurlijk weer met de absolute sexbom van het moment: Flower Tucci! Wat een feest op dvd... ;-)
07 Juli 2005

Toen was het donderdagavond koopavond

En in de tussentijd ligt London onder de grond in puin. Belangrijkste slachtoffers: de gemiddelde kantoorpik die, met z'n lunchtrommeltje in de aktetas, duttend in de metro naar z'n werk sukkelt. Om over de andere underground reizigers nog maar te zwijgen. De Al Qaeda clan heeft een hoop bereikt...

Benzine aan de pomp duur? Hoe zou dat toch komen?

Deze lange post is gericht op oliemaatschappij Chevron, die een campagne is gestart om het publiek op de hoogte te brengen van de rap op ons afstormende oliepiek die onze huidige manier van leven volledig op z'n kop zal zetten en blijvend zal veranderen. Lees dus wat hier staat, want vergeet niet: Chevron is een oliemaatschappij en uitgerekend zij starten een campagne die erop gericht is duidelijk te maken dat de aardolie in de wereld zoetjes aan op zal raken. Da's een heel erg belangrijk gegeven. Daar gaan we.

KLIKKEN KLIKKEN KLIKKEN



Als een rechtgesnaarde Opa mag ik graag eindeloos op onderwerpen terugkomen die me bezighouden en waarvan ik vind dat iedereen ervan op de hoogte moet zijn. Op 2 juni schreef ik een post over de site Peak Oil Alert van John Meilink. Rembrandt van Peak Oil punt NL mogen we hier ook niet vergeten. Ik ga het begrip Peak Oil overigens niet nog een keer uitleggen, ga nu eerst zelf maar eens lezen wat het precies is. En sinds ik het onderwerp heb aangesneden, probeert zo'n beetje iedereen aan mij uit te leggen dat Peak Oil niet zal komen, of dat er al 'oplossingen' voor een aankomend olietekort bij de grote maatschappijen op de plank liggen. Geloof me: de olieproducenten in de wereld hebben geen ene reet aan 'oplossingen' op de plank liggen. Shell niet, Exxon niet, Chevron niet, niemand heeft iets 'klaarliggen'. De olie in de wereld zal opgaan. Zonder enige genade komt de dag dat er geen moer meer uit de grond komt. En waar gaan we dan op rijden? Water? Sla-olie? Koolzaad? Waterstof? Zaagsel? Let op wat je zegt over alternatieve energie, want met een windmolen kun je geen autorijden. Met zonne-energie kun je geen truck laten gaan die de voorraad van de supermarkt aanlevert. Op zaagsel kan een vliegtuig je niet naar je tante in Australië brengen. Met koolzaad kun je niet mobiel bellen. Een stoomtrein zal je zeker weten elke dag met vertraging bij je werk afzetten. Dit is misschien een tikkie overdreven gebracht, maar: we doen meer met aardolie/aardgas dan je denkt en het wordt echt tijd dat iedereen zich in het onderwerp Peak Oil verdiept. Het is daarom een grote verrassing en, wat mij betreft, heel dapper, dat juist een oliemaatschappij als Chevron nu is begonnen met een wereldwijde campagne die het onderwerp Peak Oil bij de grote massa onder de aandacht moet brengen. Klik eerst maar eens even:

KLIKKEN KLIKKEN KLIKKEN KLIKKEN


Bovenstaande link verwijst naar twee posters in pdf formaat die een heel duidelijk manifest van Chevron zelf bevatten. Vergroot in Acrobat maar eens uit en lees wat ze schrijven. Daarnaast kun je op Will You Join Us (een homepage met een schrikbarende teller rechts in beeld) nog veel en veel meer hele belangrijke en ook zorgwekkende informatie vinden. Lees. Lees goed. Lees nog een keer. En laat het op je inwerken. Peak Oil is geen flauwekul en heeft invloed op jouw en mijn leven en dat van alle andere 6 miljard inwoners op de wereld.

Als je meer wilt weten en vooral in het Nederlands wil lezen, ga dan naar de site van John Meilink en van Rembrandt. Daar vind je een schat aan informatie.
06 Juli 2005

Gizmo Off Topic, deel 73

Pfff... Hofleverancier Gizmo blijft komen met de lievelingen van Moeder Natuur. Afgelopen maandag zagen we het al in het voorproefje 'Wat zeggen we ervan'. Vriend Gizmo haalde pr0n model tevoorschijn! Dat wordt wederom genieten van een lekkere reet! Klik alles aan en let op je baas...

Duidelijk is dat Tanya . Bij Gizmo altijd voor elk wat wils en . Bovendien laat ze graag zien en die . Lekker , maar da's . Als bonus gaat ze nog even , zodat wij alles goed en als 'open einde' stopt onze schat er nog even bij! Heerlijk! Het wordt een heet weekend... ;-)
05 Juli 2005

Paul Anka goes Big Band

Okee, het is vaker gedaan en Richard Cheese deed het al op komische basis: het in volstrekt andere stijlen opnemen van bekende pop, rap en rockhits. Maar nu stuit ik net op een echt retevette nieuwe cd van, je gelooft het niet, Paul Anka.

KLIKKEN!


Wie een beetje op de hoogte is van muziek uit de jaren '60 kent Paul Anka natuurlijk van mierzoete hitjes als bijvoorbeeld 'Put your head on my shoulder'. Maar dat ie nu een bigband album opneemt vol met hits van onder andere Nirvana, Bon Jovi, Van Halen, The Cure en Soundgarden is een waar kunststukje. Je kunt alle 14 tracks in quicktime luisteren en doe het echt, want je staat versteld. Check Jump van Van Halen maar eens. Of Love Cats van The Cure. Onwaarschijnlijk!
04 Juli 2005

Wat zeggen we ervan?

Ik hoor het weer graag: binnenkort een meer dan ruige set doen van pr0n model Tanya James? En er mag geklikt worden:

Het reactieveld bij dit vette wallpapertje is geopend!

The Smiths en Morrissey

Sinds een paar weken heb ik de cd's van The Smiths herontdekt. Al tijden niet meer naar geluisterd en toch maar weer eens opgezet. Wat een superband. Nog steeds. Nu zijn The Smiths al in 1987 uit elkaar gegaan, maar zanger Morrissey is tot op de dag van vandaag nog steeds solo actief. En met succes.

KLIKKEN!


Sinds niet al te lange tijd is er ook een echte Morrissey Homepage online en vooral de multimedia pagina is het bezoek waard. De link start meteen op met de live registratie van 'There is a light that never goes out', rechtsboven in je scherm, en verder kun je maar liefst 18 live audiotracks streamen. Wel in quicktime, maar het werkt prima. En wie zich afvroeg waar het thema van 'Charmed' vandaan komt, die klikt meteen hier. Een oude Smiths track. Volume lekker opengooien en genieten!! Klasse met een grote K.
03 Juli 2005

Weekendje weggeweest

En toen waren we weer terug! Onze time-out zit erop. Waar we geweest zijn? In Trier aan de Moezel. De oudste stad van Duitsland waar je de invloed van de Romeinen niet kunt missen. De Romeinse tijd, de Middeleeuwen, de Renaissance; je kunt er alles terugvinden.


Opa in de 'Porta Nigra'

Kijkt allen even mee naar de volgende kiekjes: Het Kurfürstliches Palais en vanaf het bordes, dan nog een keer de Porta Nigra, de kathedraal ofwel De Dom, het Domplein en natuurlijk de Domtuin. Er is teveel te zien om allemaal op de foto te zetten, maar deze pics geven een goed idee van hoe het eruitziet daar. 't Was alleen weer erg snel voorbij...

Kalender

didierre
« April 2024
Z M D W D V Z
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Laatste Reacties

Priest (De koningin weet …): Mooi linkje gevonden www.xvideos.com/video110803/…
Priest (Tsjonge jonge): He Opa, wanneer komt er weer eens een mooi nieuw pl…
dennis013 (Tsjonge jonge): Bloggen is een kunst. En daar heb je een mooi plaat…
M@gicToon (Tsjonge jonge): Hehe! Hier heb ik maanden op zitten wachten! Oet!
mick (Mooie meiden in b…): heb je nix beters???
Dr. D. (Laat de herfst ma…): Opa! Wat is het stil!? Gaat het wel goed met u?
Baby Grandpa zelf… (Laat de herfst ma…): Wie dat Gothic poppetje is weet ik nou net niet… …

Laatste Referrers

Stuff

Powered byPivot - 1.30: 'Rippersnapper' 
XML Feed (RSS 1.0) 
XML: Atom Feed 

Stats